Back

Van woensdag 21-8 t/m zaterdag 24-8 is onze winkel in Lieshout gesloten. Web-orders worden gewoon verzonden.

Ruilen, retouren en garantie

Wil je je spullen toch ruilen voor een andere maat, retour sturen of heb je een probleem? Geen enkel probleem! 

Ruilen

Wil je ruilen? Dan kun je het beste eerst een nieuwe maat bestellen. Op die manier kun je de twee maten toch nog even met elkaar vergelijken voordat je de andere retour stuurt. 

Geld terug

Heb je je bedacht en heb je liever je geld terug? Op de achterkant van de pakbon staat ons retourformulier. Stuur dat mee zodat wij weten om welke order het gaat. Als we je spullen ongebruikt retour hebben betalen we direct je geld terug. Heb je gekozen voor "achteraf betalen" dan passen we de factuur aan en krijg je een nieuwe per mail.

Je hebt 30 dagen om je spullen retour te sturen en mag het verzenden naar: 

  • Dutch Mud Men
  • Papenhoef 21C
  • 5737 BS Lieshout

Zorg dat ze voldoende gefrankeerd zijn en bewaar het track & trace bewijs voor het geval PostNL het pakketje kwijt raakt. 

 

Ik heb een klacht

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Dutch Mud Men bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Herroepingsrecht

Je kunt je overeenkomst van aankoop gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Gebruik hiervoor het formulier dat als bijlage aan onze algemene voorwaarden zit.Dutch Mud Men vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Onze retourvoorwaarden volgens het Webshopkeurmerk

’U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

‘De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dutch Mud Men 4,6 / 5 - 2162 Reviews @ Yotpo